Probase

TeamBase
AccoBase
InfoBase
ShopBase
TaskBase
TrackBase
MenuBase

Wat is ProBase?

PRO:BASE is een volledig geÔntegreerd bedrijfsautomatiseringspakket voor de K.M.O. waarbij gestreefd werd om de communicatie tussen de verschillende afdelingen en medewerkers, directie, verkoop, boekhouding, produktie, distributie en aankoop optimaal te laten verlopen.

 

Om dit te realiseren werd door middel van moderne ontwikkelings-techniek en een standaard software ontwikkeld die op een eenvoudige wijze kan aangepast worden aan de wensen en wijzigingen van wetgeving of van bedrijfsstrategie.

 

Pro:Base is een pakket van de derde generatie die dankzij de gestandaardiseerde gebruikersinterface, wat een zeer korte opleidingsperiode met zich meebrengt, er naar streeft om vooral de gebruikers optimaal te ondersteunen bij het vinden en het bijwerken van de gegevens in de centrale databank. Om dit zoeken naar gegevens voor een niet computer freak eenvoudig te maken werd het Ster(*)zoeksysteem ontwikkeld, dat bv. in een tabel van 20.000 produkten binnen de seconde alle produkten toont waarin de omschrijving "VAAS" "ROOD" in voorkomt.

 

Troeven

  1. compatibel met Windows en Linux
  2. uiterst flexibel
  3. software die meegroeit met uw bedrijf
  4. continue ontwikkeling en onderhoud
  5. gerichte training en groepsopleiding
  6. maximale klantentevredenheid
  7. klant is koning
Laatste pagina-update: 21-03-2005
Printvriendelijk     Top 
 
rondje

Nieuwe versie van probase


rondje

Klant in de kijker


     
© 2004  - Sitemap - Zoeken - Hulp - Internet beleidsverklaring